Index economic lapte | 54 |
Proteina kg | 44 |
Grasime kg | 49 |
Procent de proteina ‰ | 0.9 |
Procent de grasime ‰ | 0.6 |
Lapte kg | 1077 |
Scor final | +2.3 | ||
Uger | +1.7 | ||
Capacitate corporala | +1.1 | ||
Membre | +1.2 |
Ligamentul median al ugerului | +1.2 | ||
Adancimea ugerului | +1.4 | ||
Simetria ugerului | +1.3 | ||
Prinderea anterioara a ugerului | +1.6 | ||
Prinderea posterioara a ugerului | +1.9 | ||
Pozitia sfarcurilor anterioare | -0.1 | ||
Pozitia sfarcurilor posterioare | +0.5 | ||
Lungimea sfarcurilor | -0.2 |
Inaltimea la crupa | +1.8 | ||
Largimea pieptului | +1.1 | ||
Adancimea trunchiului | +0.6 | ||
Format de lapte | +0.5 |
Largimea crupei la ischii | +1.0 | ||
Inclinatia crupei | -1.1 |
Unghiul jaretului | -0.6 | ||
Unghiul onglonului | +0.3 | ||
Membre post. privite din spate | +0.5 | ||
Locomotia | +1.5 |
ISU 188
gTPI 2652
Precizie: 74 Nr. de fiice: 0 Nr. ferme: 0 La data de: 03.04.2019
Sanatatea ugerului | +1.2 |
Celule somatice | +1.4 |
Mastite clinice | +0.8 |
Fertilitate (sinteza) | +1.6 |
Fertilitatea vacilor | +1.5 |
Fertilitatea vitelelor | +0.3 |
Interv. de la fatare la I insam. | +1.0 |
Longevitatea productiva | +1.7 |
Usurinta la nast. a vitelului | 90 |
Usurinta la fatare a vacii | 94 |
Viteza de muls | -0.5 |
Temperament | +0.5 |
Rezistenta la leziuni | +1.6 |
Robustetea piciorului | +0.6 |
Indicele Mortellaro | +1.9 |
Acetonemia | -0.3 |
Eficienta furajelor | +1.2 |
GD MERIT 195